curve

Nyheder

Kategorier

Morten Hoffmann ny CEO

1. March 2019

Efter 2 spændende år med STRONGMINDS, hvor Lars Høgsted har været med til at udvikle virksomheden som en bannerfører for solidt softwarehåndværk, er STRONGMINDS nu klar til næste etape på rejsen, som en virksomhed, der ledes og udvikles af en kreds af erfarne softwarehåndværkere. Lars har derfor besluttet at slippe tøjlerne og overlade den videre udvikling af virksomheden til ejeren Morten Hoffmann Sørensen, der bliver ny CEO, og de øvrige erfarne softwarehåndværkere i STRONGMINDS’ Craftsman Circle.

– STRONGMINDS er en sjælden virksomhed, der virkelig tager ansvar for faglighed i software-udvikling med stor respekt for værdien af professionel erfaring. Craftsmanship-begrebet og ikke mindst Software Craftsman-programmet er nye tiltag, der åbner for mere værdifulde og langvarige samarbejder om softwareudvikling end de kortvarige konsulentrelationer, der ellers er typiske i markedet. Virksomheden betræder nye veje styret af Craftsmanship-tankegangen, og jeg er glad og stolt over, at virksomheden nu har nået det punkt, hvor den videre udvikling netop varetages af et kollegie af Software Craftsmen. Det har været en lærerig, positiv og udbytterig tid i STRONGMINDS, og jeg er spændt på at følge STRONGMINDS videre udvikling, omend det bliver fra sidelinjen, siger Lars Høgsted.

Morten Hoffmann Sørensen, ejer og Finn Støy, bestyrelsesformand takker  Lars Høgsted for hans dedikerede indsats med den strategiske udvikling af virksomheden. Virksomheden er nået langt på de to år under Lars’ ledelse. Både vi og virksomhedens medarbejdere har sat stor pris på samarbejdet med Lars, som altid er foregået i en positiv ånd og med godt humør. Lars ønskes alt mulig held og lykke i sin videre karriere.

Studerende på besøg

10. October 2017

I dag har vi været til jobcrawl her på INCUBA for at tale med de studerende om vores nye graduate-program for softwareudviklere.

Vi kalder det Software Craftsman-programmet.

De studerende spurgte interesseret ind til programmet, og vores kollega, Mads Bach-Sørensen, fortalte om sin hverdag som konsulent for STRONGMINDS og hvilke muligheder, der er når man arbejder som konsulent.