curve

Trifork køber softwareudviklingshuset STRONGMINDS

Pressemeddelelse

Aarhus, den 1. november, 2021 – Trifork, en international leverandør af NextGen IT-ydelser og løsninger, har købt det århusianske softwareudviklingshus STRONGMINDS med særlige kompetencer inden for cloud- teknologi og en bred kreds af offentlige og private kunder.

Trifork og STRONGMINDS deler et stærkt fokus på at levere solidt softwarehåndværk til kunderne, hvor høj kvalitet og anvendelse af nye teknologier, værktøjer og metoder er i centrum.

”Vi har stor respekt for den måde STRONGMINDS har opbygget og udviklet deres forretning på, og selskabet er på alle parametre et godt match til Trifork. Med købet af STRONGMINDS får vi udover en række dygtige medarbejdere tilført yderligere specialviden inden for cloud-teknologi samt en række både offentlige og private kunder,” siger Jørn Larsen CEO og grundlægger af Trifork.

For STRONGMINDS åbner aftalen med Trifork mulighed for at kunne tilbyde kunderne en meget bredere portefølje af løsninger og organisatorisk styrke til at kunne påtage sig endnu større opgaver.

”Vi glæder os utroligt meget til at blive en del af Trifork-familien og hermed kunne tage del i endnu større kundeprojekter, hvor faglig bredde og hele løsninger er i højsædet. Og på de interne linjer ser vi frem til at kunne udbygge vores allerede etablerede software craftsman-program og tilbyde yderligere udviklingsmuligheder og på den måde være top-interessante for nye softwaretalenter,” siger CEO for STRONGMINDS, Morten Hoffmann Sørensen.

STRONGMINDS, der har 7 ansatte, bibeholder navnet og fortsætter som en selvstændig forretningsenhed under Trifork. Morten Hoffmann Sørensen fortsætter som leder af STRONGMINDS.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Peter Rørsgaard Trifork CMO, tlf +45 2042 2494
Morten Hoffmann Sørensen, STRONGMINDS CEO, tlf +45 3095 6416

Om STRONGMINDS (strongminds.dk)

STRONGMINDS er en softwareudviklingsvirksomhed baseret i det jyske, med stærk passion for at skabe værdi for sine kunder i arbejdet med solidt software håndværk. STRONGMINDS har mangeårig erfaring med udvikling af cloud løsninger, særligt baseret på Amazon AWS med hvem de er Select Partner. Derudover har STRONGMINDS gennem årene hjulpet adskillige store erhvervsvirksomheder i Danmark med deres digitale produkter og er også leverandør til det offentlige, f.eks. i form af arbejdet med det mest udbredte af OS2 kommunernes produkter, OS2Kitos. STRONGMINDS leverer custom-made og hele softwareløsninger, fra UX/UI og til applikations-logik gemt bag API’er baseret på data fra alle slags database-teknologier. Læs mere om STRONGMINDS på strongminds.dk

Om Trifork (trifork.com)

Trifork med kontorer i 11 lande i Europe og USA er en international NextGen IT virksomhed der udvikler innovative software løsninger i samarbejde med sine kunder. Selskabet har godt 900 ansatte i 57 forretningsenheder og arbejder indenfor seks forretningsområder: Digital Health, FinTech, Smart Buildings, Cloud Operations, Cyber Protection og Smart Enterprise. Triforks forskning og udvikling foregår i Trifork Labs, hvor Trifork løbende medinvesterer og udvikler teknologi start-up selskaber. Trifork står bag brandet GOTO, som driver et globalt tech community med over 255.000 følgere og mere end 27 millioner views. Læs mere om Trifork på trifork.com