curve

Om programmet

Pejlemærker i solidt software håndværk

Vi tager ansvar for fremtidens solide softwarehåndværk

Unge talenter og erfarne mentorer

Vi har oprettet et Software Craftsman-program, hvor dygtige, screenede og håndplukkede talenter arbejder side om side med erfarne Software Craftsmen. De erfarne udviklere fungerer som mentorer, der sikrer, at kvaliteten altid bliver den, vi er kendte for at levere.

Udvikling og værdi for kunden

Det er vigtigt at få skabt solidt software, der ikke bare virker, men som også tilfører værdi til din forretning. Det har vi stor erfaring med, og derfor vil vi gerne være din strategiske softwareudviklingspartner, så vi sammen kan bane vejen for udvikling og vækst i din virksomhed.

En agil partner, der skaber værdi for kunden

Vores mange år i branchen betyder, at vi har opnået de færdigheder og den forståelse, der skal til, for at udvikle kompleks software med gentagelig succes. Som kunde hos STRONGMINDS kan du derfor stole på, at vi har overblik til at fokusere på de ting, der tilfører værdi for dig.

Vi arbejder agilt, gerne efter Scrum-metoden, som med hyppige, faste afleveringer af velfungerende software sikrer, at feedback kan tages i betragtning, når næste iteration planlægges. Scrum hjælper os som udviklere, og dig som kunde, med at ramme et bedre produkt hurtigere end ved brugen af fx traditionelle vandfaldsmetoder.

Vi kalder det solidt softwarehåndværk!

Vi omsætter dagligt vores værdisæt til et mindset for hele virksomheden, som vi bruger til at skabe velfungerende softwareløsninger til vores kunder.

 

 

Fundamentet for Software Craftsmanship

Udover at have de grundlæggende softwareteknologier og -værktøjer på plads, anvender vi Manifesto for Software Craftsmanship og Manifesto for Agile Software Development som pejlemærker for vores arbejde. De bidrager til at højne kvaliteten af de håndværksmæssige aspekter ved at producere software, og vi har faktisk medvirket til oversættelsen af den danske udgave.

Bliv klogere på

craftman

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Morten Rembøl Jacobsen

Software Craftsman

T: (+45)