curve

Om programmet

Pejlemærker i solidt software håndværk

Vi tager ansvar for fremtidens solide softwarehåndværk

Udover at have de grundlæggende softwareteknologier og -værktøjer på plads, anvender vi Manifesto for Software Craftsmanship og Manifesto for Agile Software Development som pejlemærker for vores arbejde. De bidrager til at højne kvaliteten af de håndværksmæssige aspekter ved at producere software, og vi har faktisk medvirket til oversættelsen af den danske udgave.

Vi kalder det for solidt softwarehåndværk!

Vi omsætter dagligt disse værdisæt til et mindset for hele virksomheden, som vi bruger til at skabe velfungerende softwareløsninger til vores kunder.

Vi tager ansvar for fremtidens solide softwarehåndværk

Derfor har vi oprettet et Software Craftsman-program, hvor dygtige, screenede og håndplukkede talenter arbejder side om side med erfarne Software Craftsmen, som fungerer som mentorer, der sikrer, at kvaliteten altid bliver den, vi er kendte for at levere.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få skabt solidt software, der ikke bare virker, men som også tilfører værdi til din forretning. Det har vi stor erfaring med, og derfor vil vi gerne være din strategiske softwareudviklingspartner, så vi sammen kan bane vejen for udvikling og vækst i din virksomhed.

Som kunde hos STRONGMINDS kan du stole på, at vi gør flere af de gode ting og dropper de ting, der ikke tilfører værdi for dig. Vores mange år i branchen betyder nemlig, at vi har opnået de færdigheder og den forståelse, der skal til, for at udvikle kompleks software med gentagelig succes.

Vi arbejder agilt, gerne efter Scrum-metoden, som med hyppige, faste afleveringer af velfungerende software (fx hver anden uge) sikrer at feedback kan tages i betragtning, når næste iteration planlægges. Scrum hjælper os som udviklere og dig som kunde med at ramme et bedre produkt hurtigere end ved brugen af fx traditionelle vandfaldsmetoder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Morten Hoffmann

CEO

T: (+45) 3095 6416