curve

Om programmet

Pejlemærker i solidt software håndværk

Vi tager ansvar for fremtidens solide softwarehåndværk

Udover at have de grundlæggende softwareteknologier og -værktøjer på plads, anvender vi Manifesto for Software Craftsmanship og Manifesto for Agile Software Development som pejlemærker for vores arbejde. De bidrager til at højne kvaliteten af de håndværksmæssige aspekter ved at producere software, og vi har faktisk medvirket til oversættelsen af den danske udgave.

Vi kalder det for solidt softwarehåndværk!

Vi omsætter dagligt disse værdisæt til et mindset for hele virksomheden, som vi bruger til at skabe velfungerende softwareløsninger til vores kunder.

Vi tager ansvar for fremtidens solide softwarehåndværk

Derfor har vi oprettet et Software Craftsman-program, hvor dygtige, screenede og håndplukkede talenter arbejder side om side med erfarne Software Craftsmen, som fungerer som mentorer, der sikrer, at kvaliteten altid bliver den, vi er kendte for at levere.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få skabt solidt software, der ikke bare virker, men som også tilfører værdi til din forretning. Det har vi stor erfaring med, og derfor vil vi gerne være din strategiske softwareudviklingspartner, så vi sammen kan bane vejen for udvikling og vækst i din virksomhed.

Som kunde hos STRONGMINDS kan du stole på, at vi gør flere af de gode ting og dropper de ting, der ikke tilfører værdi for dig. Vores mange år i branchen betyder nemlig, at vi har opnået de færdigheder og den forståelse, der skal til, for at udvikle kompleks software med gentagelig succes.

Vi arbejder agilt, gerne efter Scrum-metoden, som med hyppige, faste afleveringer af velfungerende software (fx hver anden uge) sikrer at feedback kan tages i betragtning, når næste iteration planlægges. Scrum hjælper os som udviklere og dig som kunde med at ramme et bedre produkt hurtigere end ved brugen af fx traditionelle vandfaldsmetoder.

Det kan vi hjælpe dig med

Hos STRONGMINDS har vi stor erfaring med en lang række teknologier og metoder, som vi lægger til grund for udviklingen af din software. Erfaringen betyder, at vi hurtigt kan sætte os ind i de seneste tendenser inden for softwareudvikling og rådgive dig, så du får det teknologivalg, der passer til jeres situation.

Hos os handler det bl.a. om at drage omsorg for, at den udviklede software er af høj kvalitet, at time-to-market er kort, og at dine udviklingspenge anvendes med omhu og nøjsomhed. Det er vores holdning, at enhver softwareinvestering skal kunne tjene sig selv hjem på kort tid.

Vi sammensætter det optimale mix af kompetencer fra STRONGMINDS og evt. relevante domæneeksperter i vores faglige netværk, som kan arbejde sammen med jer.

Vi kan bl.a. hjælpe jer med

  • UX-forankring af kundeprojekter og generelle udviklingsprojekter
  • Rådgivning og implementering af sikre løsninger, der effektivt udnytter AWS, herunder for IoT-topologier
  • Implementering af AR-løsninger, der forbedrer industrielle serviceprocesser
  • Implementering af avancerede algoritmer, protokoller, parsere og brokere, hvor korrekthed, sikkerhed og performance er afgørende
  • Udnyttelse af skalerbar serverless computing i konkrete applikationer
  • Etablering og modning af processer, tools med test-driven development, CICD, DevOps og mikroservicearkitekturer
  • Implementering af ML og AI-løsninger samt etablering af det fornødne datagrundlag
craftman

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Morten Hoffmann

CEO

T: (+45) 3095 6416