curve

Jobmuligheder

Overvejer du et nyt job, der kan flytte dig både fagligt og personligt?

Det er der mange grunde til, at du skal søge job hos os

Fx at du får en gruppe gode og tætte kollegaer, som du kan sparre med. Nogle af dem er specialister med lang erfaring, mens andre er håndplukkede talenter, som lærer hurtigt. Du vil opleve, at der er kort fra tanke til handling, og at vi gør, hvad vi kan for, at dine ønsker til opgaver bliver opfyldt.

Vi fokuserer benhårdt på viden som fundament for den kvalitet, vi er kendte for, så hos os er kurser og konferencer ikke noget, du skal tigge om. Du kan også regne med at have balance mellem din karriere og din familie, for vi ved, at begge dele er vigtige for dig.

Få det bedste fra begge verdener

Du behøver ikke være bekymret for, at vi er en mindre virksomhed, for vi har næsten 10 år på bagen og en god, sund økonomi.

Vores kunder er typisk virksomheder, hvis logoer du i hvert fald kender, så ved at vælge os får du det bedste af begge verdener – det nære, hvor du er i fokus – og det store, hvor der er masser af spændende udfordringer.

Se glimt fra vores hverdag

Vil du kigge med indenfor, så tjek vores Instagram, hvor vi deler stort og småt. Eller se vores video, hvor vi fortæller lidt mere.

Vi tror på, at software er et håndværk

Vi værner om det solide softwarehåndværk. Faktisk er det grunden til, at vi har oprettet et Software Craftsman-program, hvor talentfulde softwareudviklere kan kickstarte deres karriere med en erfaren mentor i deres ringhjørne. Måske er det noget for dig?

Hvis du har et længere CV og er blandt de bedste inden for dit felt, kunne du måske blive en af vores Software Craftsmen, som får indflydelse og krævende opgaver og som er mentor for en mindre erfaren kollega. Hvis ikke du tidligere har prøvet at være mentor, vil det komme som en overraskelse for dig, hvor givende det er at have en mentee.

 

Sådan er det at være ny kollega hos os

Vi bor i lækre omgivelser på INCUBA Katrinebjerg sammen med en masse større og mindre IT-virksomheder. Når du starter, vil en kollega introducere dig for alt det praktiske og alle mulighederne, der er i huset. Du vil også blive hjulpet i gang med den opgave, du skal løse, og uanset, om du er fuldbefaren Craftsman eller en del af Software Craftsman-programmet, vil du modtage sparring allerede fra din første opgave.

Ved vi slet ikke, at vi mangler dig?

øje
Læs mere

Tung senior softwareudvikler med mod på ansvar og indflydelse

øje

Har du arbejdet med softwareudvikling i over 10 år? Måske er du techlead eller arkitekt og er glad for fagligheden i dit arbejde, men du mangler noget.

Læs mere

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Morten Hoffmann

CEO

T: (+45) 3095 6416