curve

Jobmuligheder

Talentfuld softwareudvikler

øje

Få den bedste start på dit arbejdsliv med vores Software Craftsman-program. Som Graduate i programmet får du sparring fra erfarne mentorer og bliver en del af et forløb, der skræddersyes til dig,...

Læs mere

Experienced software developer

øje

Great skillsets and high quality are in demand, and therefore we want to expand our circle of skilled developers. We are looking for an experienced Software Craftsman, whose primary focus areas are wi...

Læs mere

Softwareudvikling som et håndværk

Vi værner om det solide softwarehåndværk. Faktisk er det grunden til, at vi har oprettet et Software Craftsman-program, hvor talentfulde softwareudviklere kan kickstarte deres karriere med en erfaren mentor i deres ringhjørne. Måske er det noget for dig?

Hvis du har et længere CV og er blandt de bedste inden for dit felt, kunne du måske blive en af vores Software Craftsmen, som får indflydelse og krævende opgaver og som er mentor for en mindre erfaren kollega. Hvis ikke du tidligere har prøvet at være mentor, vil det komme som en overraskelse for dig, hvor givende det er at have en mentee.

Søger du jobmuligheder, der kan flytte dig både fagligt og personligt?

Der er mange grunde til, at du skal søge job hos os

Fx at du får en gruppe gode og tætte kollegaer, som du kan sparre med. Nogle af dem er specialister med lang erfaring indenfor softwareudvikling, mens andre er håndplukkede talenter, som lærer hurtigt. Du vil opleve, at der er kort fra tanke til handling, og at vi gør, hvad vi kan for, at dine ønsker til opgaver bliver opfyldt.

Vi fokuserer benhårdt på viden som fundament for den kvalitet, vi er kendte for, så hos os er kurser og konferencer ikke noget, du skal tigge om. Du kan også regne med at have balance mellem din karriere og din familie, for vi ved, at begge dele er vigtige for dig.

Få det bedste fra begge verdener

Du behøver ikke være bekymret for, at vi er en mindre virksomhed, for vi har 10 år på bagen og en god, sund økonomi.

Vores kunder er typisk virksomheder, hvis logoer du i hvert fald kender, så ved at vælge os, får du det bedste af begge verdener – det nære, hvor du er i fokus – og det store, hvor der er masser af spændende udfordringer.

“Jeg værdsætter udvalget af opgaver. Det kan både være hos de store kunder såvel som de små. Hos den virksomhed jeg sidder hos nu, er der en meget stor tillid til Strongminds og os konsulenter. Det er både skræmmende men også fedt, både fordi man bliver lyttet mere til, men også fordi det ‘tvinger’ en til, at sætte sig godt ind i det faglige og komme med sin mening.”

Et højt fagligt niveau – og god sparring med dygtige kolleger!

“Personligt vil jeg sige at der er et højt fagligt niveau og god mulighed for at lære en masse. Og det er helt sikkert Craftsmanship tilgangen der spiller godt ind her i forhold til læring.”

“Jeg har spidskompetente kollegaer som dækker viden indenfor arkitektur, design, teknologier, proces, marketing, salg. – Og mulighed for at kunne sparre internationalt med potentielt 900 medarbejdere.”

Der er en meget bred og dyb viden i Strongminds. Alle har deres spidskompetencer som man kan trække på...

“Der er en meget bred og dyb viden i Strongminds. Alle har deres spidskompetencer som man kan trække på, hvis man har et problem eller man godt kunne tænke sig at vide mere om et emne. Udover dette bliver der også sat fokus på at man selv udvider sin viden, enten igennem bøger, kurser eller konferencer. Alt dette gør at man ikke kommer til at føle, at man sidder stille i sin udvikling.”

Alsidige opgaver

“Det er ofte forskellige opgaver som byder på hver deres udfordring. Så sjældent man kommer til at sidde med de samme ting, når man kommer forskellige steder. Det betyder både man ikke går død i det samme, men man skal også være omstillingsparat og klar på anderledes udfordringer. “

Brede kontaktflader

“Vi arbejder jo både på kontoret og som on-site konsulenter. Muligheden for at arbejde som konsulent gør at man får en bred kontaktflade og oplever mange forskellige måder at gøre tingene på – ikke bare teknologisk men også organisatorisk og procesmæssigt.”

“Man møder rigtig mange nye mennesker i det professionelle netværk ved at arbejde for mange kunde og får opbygget et netværk med mange dygtige folk.”

Frihed til egen planlægning og hjemmearbejde giver stor handlefrihed

Frihed under ansvar

Vi arbejder i høj grad ud fra troen om frihed under ansvar. Mulighed for hjemmearbejde og forskudt arbejdstid gør det nemmere at få hverdagen til at hænge sammen.

Systematisk mentoring

“Som mentor er der store forventninger til, at man driver den faglige udvikling – især i starten af forløbet. Samtidig skal man også være i stand til at modne kandidaten til i højere grad at være selvkørende og arbejde med udgangspunkt i filosofien om at solidt softwarehåndværk betaler sig – båd på den korte og den lange bane. Man får trænet sine evner i faglig formidling og får samtidig mulighed for at se en dygtig kollega blive endnu dygtigere.”

“Som nyuddannet, får man mentor. For mig har det gjort at jeg turde prøve mig mere frem og tage nogle større chancer ude hos kunderne. Det har også gjort, at jeg hele tiden har haft mindre mål at gå efter. Ved at have disse mål, har jeg fornemmelsen af hele tiden at bevæge min hen imod noget…”

Se glimt fra vores hverdag

Vil du kigge med indenfor, så tjek vores Instagram, hvor vi deler stort og småt. Eller se vores video, hvor vi fortæller lidt mere.

Hvor skal jeg arbejde?

Vi bor i Triforks lokaler på Dyssen 1, hvor vi deler faciliteter med andre tech-virksomheder fra Trifork familien. Som konsulent vil du nogle gange skulle sidde på kontoret og andre gange ude hos kunderne. De fleste gange er det et mix, hvor du typisk sidder tre dage hos kunden og to dage på kontoret. Vores kunder bor typisk inden for en times radius fra kontoret.

Kan jeg videreuddanne mig?

Ja! Vores virksomhed er baseret på vores store viden, og det er hele fundamentet for vores kvalitetsfokus. Derfor kan du naturligvis få opdateret din viden – uanset om det er en konference eller måske et kursus på Aarhus Universitet, som vi deler bygning med. Måske har du tidligere i dit arbejdsliv skullet anmode om kurser igen og igen uden held. Sådan er det ikke hos STRONGMINDS.

Hvilke karrieremuligheder har jeg?

Hos os er der fokus på din karriere. Vi er inddelt i erfaringsniveauer, og der er helt faste rammer for, hvad du skal kunne for at være på et hvilket niveau. Det højeste niveau hedder Software Craftsman, hvilket giver dig mulighed for medbestemmelse i vores Craftsman Circle. Som erfaren udvikler vil du også kunne blive mentor for en mindre erfaren og typisk yngre kollega til glæde og gavn for jer begge. Vi har en flad struktur, og du vil altid have mulighed for at påvirke dine opgaver, så de bidrager til den karriere, du ønsker.

Hvem skal jeg arbejde sammen med?

Du skal arbejde sammen med vores kunder og dine kollegaer her i STRONGMINDS. Vi er primært dataloger, ingeniører og datamatikere, og alle er nogle af de dygtigste inden for deres områder. Der er en høj grad af videndeling og sparring, og vi gør alt, hvad vi kan for at skabe et godt arbejdsmiljø og sikre, at du kommer godt i gang med dit nye job. Vi hygger os med morgenmad sammen hver fredag, vi går og løber til DHL-stafetten, vi holder julefrokost og sommerarrangement, men derudover respekterer vi, at de fleste kollegaer har familier, de gerne vil hjem til.

Hvor meget skal jeg arbejde?

Du skal i udgangspunktet altid kun arbejde det antal timer, du er ansat til. Der kan naturligvis være spidsbelastningstidspunkter hos vores kunder – som fx Black Friday – hvor vores kunder forventer, at du hjælper dem med at lykkes. Det er vigtigt for os, at der er balance i forholdet mellem arbejde og familie, og du vil opleve en høj grad af fleksibilitet ift. det at have en familie.

Har I en kantine?

Ja, vi har en fælles kantine for de tre etager. Kantinen findes på 1. etage, hvor der anrettes/serveres mad alle ugens dage.

Hvad får jeg i løn?

Du får en god løn, der matcher dine kvalifikationer og erfaring.

Hvor kan jeg parkere?

Der er gratis parkering ved Dyssen 1. Du kan også tage busser og Letbane der kører til området. Fra stoppestederne er der ca. 10-15 minutters gang til Dyssen.

Ring og snak med Morten

Morten Hoffmann

CEO

T: (+45) 3095 6416