curve

Jobmuligheder

Søger du jobmuligheder, der kan flytte dig både fagligt og personligt?

Der er mange grunde til, at du skal søge job hos os

Fx at du får en gruppe gode og tætte kollegaer, som du kan sparre med. Nogle af dem er specialister med lang erfaring indenfor softwareudvikling, mens andre er håndplukkede talenter, som lærer hurtigt. Du vil opleve, at der er kort fra tanke til handling, og at vi gør, hvad vi kan for, at dine ønsker til opgaver bliver opfyldt.

Vi fokuserer benhårdt på viden som fundament for den kvalitet, vi er kendte for, så hos os er kurser og konferencer ikke noget, du skal tigge om. Du kan også regne med at have balance mellem din karriere og din familie, for vi ved, at begge dele er vigtige for dig.

Få det bedste fra begge verdener

Du behøver ikke være bekymret for, at vi er en mindre virksomhed, for vi har 10 år på bagen og en god, sund økonomi.

Vores kunder er typisk virksomheder, hvis logoer du i hvert fald kender, så ved at vælge os, får du det bedste af begge verdener – det nære, hvor du er i fokus – og det store, hvor der er masser af spændende udfordringer.

Softwareudvikling som et håndværk

Vi værner om det solide softwarehåndværk. Faktisk er det grunden til, at vi har oprettet et Software Craftsman-program, hvor talentfulde softwareudviklere kan kickstarte deres karriere med en erfaren mentor i deres ringhjørne. Måske er det noget for dig?

Hvis du har et længere CV og er blandt de bedste inden for dit felt, kunne du måske blive en af vores Software Craftsmen, som får indflydelse og krævende opgaver og som er mentor for en mindre erfaren kollega. Hvis ikke du tidligere har prøvet at være mentor, vil det komme som en overraskelse for dig, hvor givende det er at have en mentee.

Hvor skal jeg arbejde?

Vi har kontor midt i Aarhus’ IT-centrum på Katrinebjerg lige ved siden af Storcenter Nord. Her bor vi i lækre omgivelser på INCUBA sammen med tech-virksomheder som Google, Microsoft, BankData m.fl., og i stueetagen finder du Aarhus Universitet – Datalogi og Ingeniørvidenskab. Som konsulent vil du nogle gange skulle sidde på kontoret og andre gange ude hos kunderne. De fleste gange er det et mix, hvor du typisk sidder tre dage hos kunden og to dage på kontoret. Vores kunder bor typisk inden for en times radius fra kontoret.

Kan jeg videreuddanne mig?

Ja! Vores virksomhed er baseret på vores store viden, og det er hele fundamentet for vores kvalitetsfokus. Derfor kan du naturligvis få opdateret din viden – uanset om det er en konference eller måske et kursus på Aarhus Universitet, som vi deler bygning med. Måske har du tidligere i dit arbejdsliv skullet anmode om kurser igen og igen uden held. Sådan er det ikke hos STRONGMINDS.

Hvilke karrieremuligheder har jeg?

Hos os er der fokus på din karriere. Vi er inddelt i erfaringsniveauer, og der er helt faste rammer for, hvad du skal kunne for at være på et hvilket niveau. Det højeste niveau hedder Software Craftsman, hvilket giver dig mulighed for medbestemmelse i vores Craftsman Circle. Som erfaren udvikler vil du også kunne blive mentor for en mindre erfaren og typisk yngre kollega til glæde og gavn for jer begge. Vi har en flad struktur, og du vil altid have mulighed for at påvirke dine opgaver, så de bidrager til den karriere, du ønsker.

Hvem skal jeg arbejde sammen med?

Du skal arbejde sammen med vores kunder og dine kollegaer her i STRONGMINDS. Vi er primært dataloger, ingeniører og datamatikere, og alle er nogle af de dygtigste inden for deres områder. Der er en høj grad af videndeling og sparring, og vi gør alt, hvad vi kan for at skabe et godt arbejdsmiljø og sikre, at du kommer godt i gang med dit nye job. Vi hygger os med morgenmad sammen hver fredag, vi går og løber til DHL-stafetten, vi holder julefrokost og sommerarrangement, men derudover respekterer vi, at de fleste kollegaer har familier, de gerne vil hjem til.

Hvor meget skal jeg arbejde?

Du skal i udgangspunktet altid kun arbejde det antal timer, du er ansat til. Der kan naturligvis være spidsbelastningstidspunkter hos vores kunder – som fx Black Friday – hvor vores kunder forventer, at du hjælper dem med at lykkes. Det er vigtigt for os, at der er balance i forholdet mellem arbejde og familie, og du vil opleve en høj grad af fleksibilitet ift. det at have en familie.

Har I en kantine?

Ja, vi har en kantine i stueetagen, hvor vi spiser frokost sammen med medarbejderne fra de andre virksomheder her på INCUBA. Du kan enten tage din egen mad med eller købe en varm ret, en vegetarret, en sandwich, en salat, boller eller andet. Der er også mulighed for at købe morgenmad, sodavand, friskpresset juice og diverse snacks.

Hvad får jeg i løn?

Du får en god løn, der matcher dine kvalifikationer og erfaring.

Hvor kan jeg parkere?

Parkering i Aarhus er normalt udfordrende, men ikke hos os. Vi tilbyder nemlig gratis parkering uden tidsbegrænsning lige uden for døren. Hvis du kommer med bus, kan du tage bus nummer 2A, 5A og 13.

Se glimt fra vores hverdag

Vil du kigge med indenfor, så tjek vores Instagram, hvor vi deler stort og småt. Eller se vores video, hvor vi fortæller lidt mere.

Erfaren softwareudvikler med mod på ansvar og indflydelse

øje

Dygtighed og kvalitet er efterspurgt, og derfor søger vi endnu en erfaren Software Craftsman, hvis primære fokusområder er inden for Cloud og web.

Læs mere

Talentfuld softwareudvikler

øje

Få den bedste start på dit arbejdsliv med vores Software Craftsman-program. Som Graduate i programmet får du sparring fra erfarne mentorer og bliver en del af et forløb, der skræddersyes til dig,...

Læs mere

Experienced software developer

øje

Great skillsets and high quality are in demand, and therefore we want to expand our circle of skilled developers. We are looking for an experienced Software Craftsman, whose primary focus areas are wi...

Læs mere

Ring og snak med Morten

Morten Hoffmann

CEO

T: (+45) 3095 6416