curve

Softwarekonsulenter

Hos STRONGMINDS har vi softwarekonsulenter til dine projekter

Har du meningsfulde projekter, der ikke bliver lavet?

Vi har både softwarekonsulenter til de projekter, som I ikke kan nå, fordi I bare ikke er hoveder og hænder nok, men også de projekter, hvor I har brug for særlige specialistkompetencer til softwareudviklingen.

Vi har lange kunderelationer, fordi vi altid leverer solidt softwarehåndværk, og fordi vores konsulenter deltager problemløsende og gnidningsfrit i hverdagen hos vores kunder.

Få både supererfarne og talentfulde konsulenter

Teamet hos aarhusianske STRONGMINDS er veluddannede – primært dataloger og softwareingeniører – og vores erfarne Software Craftsmen har alle mangeårig erfaring fra nogle af landets største virksomheder.

Vores unge talenter, der er del af vores Software Craftsman-program – er alle håndplukkede og kan sammen med deres erfarne mentorer bruges som en duo til et projekt, hvor erfaring og ny viden går op i en højere enhed.

Vi kan lave hele softwareudviklingsprojektet eller deltage sammen med dine medarbejdere

Når du har et projekt, hvor du har brug for vores hjælp til softwareudvikling, kan vi enten stå for hele projektet eller løfte projektet sammen med dine medarbejdere. Vores konsulenter kan altså enten arbejde på dit projekt på vores kontor i Aarhus N, hos jer eller en kombination. Ring og hør nærmere, og så finder vi den bedste løsning for jer.

Vi er certificerede AWS konsulenter

Som virksomhed er vi certificeret AWS Partner, og vores kollegaer har adskillige AWS certificeringer, som de har opnået på baggrund af deres store viden og erfaring inden for cloudløsninger og særligt AWS.

Vi hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med deres cloudløsninger, og vi kan også hjælpe din virksomhed – uanset størrelse. Vores eksperter rådgiver jer, så I får den cloudløsning, der er bedst for jer – både i forhold til sikkerhed, skalerbarhed og økonomi.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe med dine projekter

AWS hos LEGO

AWS cloud hos LEGO

LEGO ønskede hjælp til AWS-cloududvikling på flere projekter og til at sikre høj sikkerhed og skalerbarhed.

Læs mere

Du er altid velkommen til at ringe

Morten Hoffmann

CEO

T: (+45) 3095 6416