curve

Virksomhed

Software Craftsmen programmet hjælper også dig

Få uddannede softwaretalenter med erfaring

Man kan da ikke få talenter med erfaring!

Jo, det kan man faktisk med Software Craftsman-programmet.

I programmet sammensætter vi yngre softwaretalenter og erfarne specialister til gavn for vores kunder.

Jeres mange fordele

  • I får adgang til håndplukkede talenter og de eksperter, der er deres mentorer
  • I får ny viden kombineret med best practices og kvalitetsfokus
  • I får høj værdi med lav omkostning og risiko
  • I tager medansvar for fremtidens kvalitetssoftware

Hvem er softwaretalenterne?

Vores kollegaer på Software Craftsman-programmet er typisk nyuddannede dataloger eller softwareingeniører, som alle har bestået optagelsesforløbet på Software Craftsman-programmet, der varetages af et panel af etablerede Software Craftsmen. De deltager i et professionelt læringsforløb med en serie af konkrete udviklingsopgaver i én eller flere virksomheder.

Gennemfører de programmet, optages de i kredsen af etablerede Software Craftsmen, men kun når de har bestået alle deres tildelte udviklingsopgaver og deres afsluttende Software Craftsmanship-opgave.

Læs mere om Software Craftsmanship-programmet eller hvordan du kan blive Software Craftsman

Processen i Software Craftsman-programmet

craftmen-cycle

Møde

Vores mentorer identificerer sammen med jer de kompetencer, som jeres organisation efterspørger. Vi gennemgår særlige krav til kvalifikationer, scope, mentorstøtte, resultatmåling, Software Craftsman-niveauer og hvordan I ønsker at bidrage i mentor-processen.

Software Craftsman pakke

I pakken fastlægges ressourcer, varighed, mentoropgaver, rollefordelinger og omkostninger sammen med succeskriterier og opgaveevaluering. Pakken afvikles med en eller flere 3-12 måneders opgaver, der afsluttes med en evaluering fra jeres interne ansvarlige og vores mentor.

Mentor

Opstarten ledes af mentoren, som deltager aktivt med hands-on kodning og on-site tilstedevær. Efter opstart kan pakken tilpasses eller eventuelt annulleres. Mentoren sikrer kvalitet og best-practice og imødegår dermed den omkostning og risiko, der kan forbindes med onboarding af nyt talent.

Evaluering

Opgaven slutter med en evaluering, der laves af jeres udpegede interne ansvarlige og vores mentor. Herefter kan vi drøfte, om vi skal fortsætte samarbejdet.

"Software Craftsman-programmet giver os en enkel, tryg og fleksibel vej til at udforske og udnytte nye teknologier og skills. Dertil finder vi tilgangen til at skabe dygtige udviklere utroligt sympatisk, hvilket vi gerne vil være en del af."

Martin Wickings, Senior Business Developer, SE

Mangler du talentfulde og erfarne udviklere? Ring og hør mere om programmet!

Morten Rembøl Jacobsen

Software Craftsman

T: (+45)