curve

Cloud

Vi er specialister i cloudløsninger

Flyt din IT-platform ud i skyen med en god cloud løsning og spar på drift, oplæring og udvikling af standard-websnitflader

Få specialistviden om cloudløsninger

Med erfaringer fra store kunder hjælper vores cloudkonsulenter med at anvende de byggeklodser, som er tilgængelige i AWS eller Azure til at opdatere eller helt portere jeres services til .NET/.NET core med C#. På den måde sparer du både omkostninger til intern drift såvel som til intern oplæring. Vi tager noget af byrden fra dine skuldre og udvikler dele af eller hele din løsningsstak med værktøjer, du kan bruge – også i fremtiden.

Få specialistviden om integration

Hvis du har brug for at udstille dele af dine IT-services enten internt eller over for samarbejdspartnere hjælper vi med tilblivelsen af en standard og sikker websnitflade (fx REST). Sådan sikrer du, at I selv og jeres samarbejdspartnere let kan integrere jeres nuværende services med løsningen i skyen.

Hent pdf:
Cloud løsninger

Overvejelser om Cloud

Hvad skal man tænke over, når man overvejer en Cloud-løsning? – Vi har samlet en række gode råd og en værd at vide om Cloud. Du kan også læse om  potentialet i at kunne skalere til pludselige peaks af besøgende og andre aspekter ved Cloud løsninger på vores artikler om Cloud

Fordele ved Cloud

Der kan være mange gevinster ved at flytte hele eller dele af sin IT-infrastruktur i skyen. Reducerede driftsomkostninger, øgede oppetider og skalerbarhed. Men der er også ubekendte faktorer og usikkerheder at tage højde for. F.eks. når den nye software i skyen skal kommunikere med firmaets eksisterende software. STRONGMINDS skriver sikker og veltestet software, som åbner dine systemer for kommunikation til skyen, hvad enten det er hos vores samarbejdspartner Amazon eller hos andre.

Lad os hjælpe dig med AWS

Har du brug for at bygge nye specialiserede systemer, der gør brug af AWS’ cloud-services, og som kan tilpasses din virksomheds behov?

Eller er du usikker på, om du skal designe dit system til at være rent Serverless arkitektur, om du skal bruge Docker Containers, eller om du skal migrere dine nuværende systemer til virtuelle maskiner?

Så vil vores cloud konsulenter gerne hjælpe dig videre med din AWS løsning.

  • Med vores erfaring og certificeringer ved vores cloud konsulenter, hvordan vi skal designe dit system med høj sikkerhed og høj oppetid.
  • Vi kan designe og bygge det system, der matcher dit behov i forhold til brugsmønster for at opnå den bedste pris på AWS, så du ikke betaler for mere, end du bruger.
  • Du kan automatisk skalere op og ned efter skiftende behov.
  • Du vælger selv, om vi skal implementere hele din løsning, eller om vi skal igangsætte projektet og supportere dine udviklere.
  • Vi kan arbejde fra vores kontor i Aarhus, hos jer eller en kombination.

Vi er certificeret AWS Partner
– din tryghed for den rigtige løsning

craftman

Migrering af data

Vi flytter dine data og indkapsler dem med en krypteret og adgangsbeskyttet REST snitflade. Vi kigger på relevante fremtidscenarier og konverterer samtidigt til NoSQL, ElasticSearch e.l., så du løbende er beredt til stigende datamængder. For at din nye database benyttes optimalt, kan vi hjælpe med at ændre din eksisterende software.

Backend services i skyen

Har du underleverandører med behov for at trække på dine data – evt. til forskellige devices? Så lad os migrere de relevante funktioner og driften af de relevante backend services til skyen. Du sparer dermed tid og penge ved at udnytte cloud services og det webbaserede api’er. Samtidig fremtidssikres en skalerbar løsning som kan hostes hos andre end dig selv.

Onboarding

Vi laver opsætning af din organisation og dine accounts, så de rette tråde trækkes til og mellem konti, produkter, afdelinger mv. Et grundlæggende og essentielt værktøj til en smidig administration af organisationen. Vi hjælper med at etablere best practices og arbejder også gerne skulder ved skulder med jeres eventuelle egne udviklere. Har du onpremise data som skal migreres hjælper vi også gerne her med at flytte data såvel som tilhørende services.

AWS hos LEGO

AWS cloud hos LEGO

LEGO ønskede hjælp til AWS-cloududvikling på flere projekter og til at sikre høj sikkerhed og skalerbarhed.

Læs mere

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Christian Klintemark

Software Craftsman

T: (+45)