curve

Cloud

Vi er specialister i cloudløsninger

Flyt din IT-platform ud i skyen med en god cloud løsning og spar på drift, oplæring og udvikling af standard-websnitflader

Få specialistviden om cloudløsninger

Med erfaringer fra store kunder hjælper vores cloudkonsulenter med at anvende de byggeklodser, som er tilgængelige i AWS eller Azure til at opdatere eller helt portere jeres services til .NET/.NET core med C#. På den måde sparer du både omkostninger til intern drift såvel som til intern oplæring. Vi tager noget af byrden fra dine skuldre og udvikler dele af eller hele din løsningsstak med værktøjer, du kan bruge – også i fremtiden.

Få specialistviden om integration

Hvis du har brug for at udstille dele af dine IT-services enten internt eller over for samarbejdspartnere hjælper vi med tilblivelsen af en standard og sikker websnitflade (fx REST). Sådan sikrer du, at I selv og jeres samarbejdspartnere let kan integrere jeres nuværende services med løsningen i skyen.

Hent pdf:
Cloud løsninger

Vi er certificeret AWS Partner – din tryghed for den rigtige løsning

Har du brug for at bygge nye specialiserede systemer, der gør brug af AWS’ cloud-services, og som kan tilpasses din virksomheds behov?

Eller er du usikker på, om du skal designe dit system til at være rent Serverless arkitektur, om du skal bruge Docker Containers, eller om du skal migrere dine nuværende systemer til virtuelle maskiner?

Så vil vi vores cloud konsulenter gerne hjælpe dig videre med din AWS løsning.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Christian Klintemark

Software Craftsman

T: (+45) 3082 6430

Lad os hjælpe dig med AWS

  • Med vores erfaring og certificeringer ved vores cloud konsulenter, hvordan vi skal designe dit system med høj sikkerhed og høj oppetid.
  • Vi kan designe og bygge det system, der matcher dit behov i forhold til brugsmønster for at opnå den bedste pris på AWS, så du ikke betaler for mere, end du bruger.
  • Du kan automatisk skalere op og ned efter skiftende behov.
  • Du vælger selv, om vi skal implementere hele din løsning, eller om vi skal igangsætte projektet og supportere dine udviklere.
  • Vi kan arbejde fra vores kontor i Aarhus, hos jer eller en kombination.

Indsigter om Cloud

Hvad skal man tænke over når man overvejer en Cloud-løsning? – Vi har samlet en række gode råd og en værd at vide om Cloud. Du kan også læse om  potentialet i at kunne skalere til pludselige peaks af besøgende og andre aspekter ved Cloud løsninger på vores artikler om Cloud

craftman
AWS hos LEGO

AWS cloud hos LEGO

LEGO ønskede hjælp til AWS-cloududvikling på flere projekter og til at sikre høj sikkerhed og skalerbarhed.

Læs mere