curve

Artikler

Læs mere baggrundsinfo fra nogle af vores opgaver

Kategorier

IaC – Når ledninger udskiftes med kode!

øje

Hvad er IaC for noget? Hvorfor kan du ikke komme udenom at vide det og hvordan skaber IaC værdi for jer? Det afdækker vi i en snak med Morten Hoffmann, CEO og Christian Møller Klintemark, Software ...

Læs mere

Værd at vide om Cloud

øje

Hvad er godt at vide, når du overvejer en Cloud løsning? Hør CEO Morten Hoffmanns bud på typiske fejl, udfordringer og misforståelser - og hvordan man forbereder sig ...

Læs mere

Er det fordomme, der afholder dig fra en cloud-løsning?

øje

Usikkert, dyrt, svært, ustabilt og uoverskueligt. Fordommene mod cloud er mange. Læs cloud-specialist Christian Klintemarks kommentarer til fordommene.

Læs mere

Brug LocalStack og spar tid og besvær, når du udvikler dit AWS-system

øje

Der er flere udfordringer med at arbejde med udvikling og test af AWS - især hvis du er del af et større udviklingsteam med et fælles testmiljø. De udfordringer løser LocalStack.

Læs mere

F# er .NET-platformens bedste sprog

øje

Har du udfordringer med asynkrone workflows, kritisk behov for korrekthed eller parallelisering af algoritmer? F# løser kritiske opgaver hurtigere, med færre fejl og uden uønskede sideeffekter.

Læs mere

Guide til dig, der overvejer en AWS-cloud-løsning

øje

I denne guide får du nogle af de vigtigste erfaringer, vi har gjort os i vores flerårige arbejde med at udvikle løsninger og udnytte muligheder på AWS – verdens førende cloud-arkitektur.

Læs mere

Pludselig kan der komme 100.000 flere brugere

øje

Kunden kunne ikke effektivt og fleksibelt skalere databaser og websites til udsving, peaks og kraftig vækst i mængden af brugere og brugerdata som på fx Black Friday. Løsningen var AWS.

Læs mere

Væk med gør-det-selv-adgangsstyring

øje

Har du implementeret din egen adgangsstyringsprotokol? Så har du et problem! Men med OpenID Connect og OAuth 2.0 kan du både frigøre dine udviklingsressourcer og styrke din sikkerhed.

Læs mere

A’ y’ sure? .. or experiences from a small dev shop using Azure

øje

We do most of our work using the Microsoft technology stack, and therefore we decided some time ago, that we would take the plunge, and establish development assets in the cloud using Azure.

Læs mere