curve

Tillykke til Christoffer – der avancerer til Resident!

Christoffer Pedersen, datamatiker og ‘Graduate’ hos STRONGMINDS, avancerer pr. 1. juli til ‘Resident’ og træder dermed et trin op ad stigen i vores Software Craftmanship Program.

Craftmanship programmet består af fire niveauer, og for hvert trin vurderes man af sin mentor og de øvrige Software Craftsmen efter en række veldefinerede kriterier. Med sit avancement, har Christoffer blandt andet bevist sin udvikling inden for områder som grundlæggende arkitekturforståelse, evnen til at omsætte relevant (defineret) teori til velfungerende kvalitetskode eller evnen til at udvikle og implementere domænemodeller ud fra anerkendte design-filosofier fx Domain Driven Design (DDD).

– Christoffer er kvik! Fortæller mentor, Christian Klintemark. – Hurtig til at tage ting til sig. Han er koncentreret og målrettet og tingene skal ikke gentages. Han har forbedret sig hele vejen igennem og lever fuldt op til de krav der stilles for at blive accepteret som resident.

I det daglige, tilbringer Christoffer det meste af tiden hos LEGO, hvor han blandt andet arbejder på Amazon Web Services og Identity Management.

Stort tillykke fra hele STRONGMINDS holdet!

Kunne det være noget for dig at blive Graduate hos STRONGMINDS?

Vil du vide mere om Software Craftmanship programmet, er du velkommen til at tage fat i mig

Morten Rembøl Jacobsen

Software Craftsman

T: (+45)