curve

Nye Journey men

To craftsmen avancerer til ’Journey man’

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at hele to softwareudviklere avancerer i vores Software Craftsman-program. Christoffer Pedersen og Jacob Malling-Olesen rykker fra Resident til Journeyman – programmets tredje af i alt fire niveauer.

”For at bestå et niveau, bliver man løbende målt på en række parametre på en skala fra 1-5”, fortæller CEO Morten Hoffmann Sørensen, ”og Christoffer og Jacob er klar til at tage skridtet videre. – De placerer sig begge i den høje ende af skalaen, vokser både fagligt og personligt og tager stadigt større ansvar. Så de opfylder kriterierne til fulde.”

Christoffer kom til STRONGMINDS som nyuddannet datamatiker fra UCL i Vejle. Jacob Malling-Olesen startede som studentermedhjælper, mens han skrev speciale ved datalogi, Aarhus Universitet. Da Jacob dimitterede, blev han en del af Craftsman-programmet.

Solidt software håndværk er en bærende del af vores værdigrundlag, og craftsman-programmet bidrager til, at vi kan leve efter det. Med mesterlæretankegangen og skræddersyede forløb er programmet med til at sikre, at STRONGMINDS har de rette kompetencer til at skabe velfungerende løsninger til vores kunder.

Kæmpe tillykke til Christoffer og Jacob

STRONGMINDS

Læs mere om software craftsman-programmet og de tanker der ligger bag.

craftman