curve

STRONGMINDS fortsætter væksten med Lars Høgsted som CEO

STRONGMINDS fortsætter væksten med Lars Høgsted som CEO

15. May 2017

Lars Høgsted kommer med en stærk baggrund inden for strategisk salg og ledelse fra softwareindustrien – senest som global salgs-og marketingdirektør i softwarevirksomheden Configit A/S og som CEO for Configit Inc. i Atlanta.

At glæden er gensidig, er der ikke nogen tvivl om. Spurgt til hans valg af ny arbejdsplads svarer han:

”STRONGMINDS har et unikt setup med udviklere i en helt særlig klasse, der hjælper virksomheder som eBay, LEGO, Grundfos og Terma med nyskabende løsninger i krydsfeltet mellem cloud, mobile og IoT, så da jeg fik muligheden for at være med til at fortsætte og styrke STRONGMINDS’ position som en betroet udviklingspartner, var der kun en ting at gøre – sige ja tak!”, forklarer Lars Høgsted

Bestyrelsesformand Finn Støy ser ansættelsen som en vigtig milepæl for bestyrelsens og ejernes arbejde med udviklingen af STRONGMINDS:

”Lars Høgsteds særlige baggrund som datalog kombineret med hans erfaring med salg, ledelse og forretningsudvikling vil være med til at styrke STRONGMINDS’ udvikling og værdiskabelse for vores kunder. Vi ser frem til at fortælle mere om de resultater, vi skaber for kunderne, og er ikke i tvivl om, at vi med Lars ved roret går en spændende fremtid i møde.”