curve

Opnå besparelser, sikkerhed og optimering med vores AWS IoT-løsning

Måske har I allerede fået hul igennem til jeres apparat fra internettet? Måske kan I udtrække simple logfiler og afgive enkle kommandoer?

Og måske kan du genkende nogle af disse udfordringer:

  • Antallet af apparater er blevet stort og uoverskueligt.
  • Der skal integreres data fra forskellige apparater og sensorer.
  • Kommunikationen skal være sikker, og adgangen til de mange data skal beskyttes.
  • Der skal laves applikationer, som finder mening i de mange data og som skal præsentere dem på mobilen eller i et dashboard.

Så skal du kigge i retning af en STRONGMINDS AWS IoT-løsning.

LoRaWAN data i skyen

En af vores kunder ønskede at få hul igennem fra deres sensor-styrede apparater baseret på LoRaWAN protokollen til en samlet monitorerings-løsning i skyen. LoRa er en af flere muligheder, når det kommer til Low Power Wide Area transmission af simple data-pakker.

LoRaWAN data i skyen

Opnå besparelser på service og vedligehold og optimer brugen

At kunne overvåge og styre en flåde af enheder fra centralt hold giver besparelser på særligt service og vedligehold, men kan også hjælpe kunden med at optimere brugen af apparaterne. Disse konkurrencefordele kan være afgørende, når din virksomhed skal overleve overgangen fra udelukkende at producere enheder, til nu også at skulle levere serviceydelser forbundet med jeres produkter.

Principløsning

STRONGMINDS-løsningen er kodet i en principløsning, som kan videreudvikles efter dine behov. Gateways er simple Raspberry Pi boards med en RAK overbygning, til opsnapning af LoRa signalerne. Har I jeres egen gateway, kan den kobles på løsningen, og er det Zigbee eller en anden LPWA protocol, jeres apparat benytter sig af, vil dataopsamlingsdelen skulle tilpasses, mens cloud delen virker på samme måde.

Lad os hjælpe dig med vores AWS IoT-løsning

Ring og få en snak om en AWS IoT-løsning

Morten Hoffmann

CEO

T: (+45) 3095 6416