curve

Hvorfor i alverden bruge tid på at gøre andre bedre?

Morten Rembøl Jacobsen er en erfaren softwareudvikler. Hans erfaring er hentet hos nogle af de største danske virksomheder, og han arbejder lige nu som arkitekt på et større offentligt projekt.

Men Morten er mere end softwareudvikler. Han er også mentor, og det er en opgave, han ikke tager let på.

Alle vil have erfarne softwareudviklere med stort kendskab til nye teknologier

Når man er nyuddannet datalog, softwareingeniør eller lignende, har man mange muligheder, men de mest attraktive jobs kræver erfaring. En erfaring, man af gode grunde ikke har.

STRONGMINDS har etableret et Software Craftsman-program, hvor den yngre, talentfulde udvikler med den nyeste viden bliver matchet med en mentor, der er en kollega med en tung rygsæk fuld af erfaring. Det giver god mening for kunderne, som får det bedste af begge verdener og for den unge kollega, der altid har en erfaren kollega i sit ringhjørne.

Men hvordan giver det mening for mentoren, som skal bruge tid og ressourcer på at gøre en anden bedre?

Nogle vil måske tænke: Hvorfor i alverden bruge tid på at gøre andre bedre?

– Som mentor får jeg ikke bare mulighed for at dele ud af min viden og understøtte mindre erfarne kollegaers faglige udvikling. Jeg bliver også selv udfordret, da nyuddannede ofte kommer med ny viden, der til tider er på kanten af mit eget kompetenceområde, siger Morten Rembøl Jacobsen og fortsætter:

– I vores karriereforløb omfavner vi derfor de specialkompetencer, den enkelte kollega har, og sikrer samtidig, at det generelle faglige fundament udvikler sig i den rigtige retning. For uanset hvad skal den dygtige softwarehåndværker have fundamentet i orden, og det er jeg rigtig glad for at kunne bidrage til.

Morten Rembøl Jacobsen er, udover at være konsulent og mentor, også ansvarlig for Software Craftsman-programmet i STRONGMINDS.

Kunne det være noget for dig at blive graduate hos os?

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne

Morten Rembøl Jacobsen

Software Craftsman

T: (+45)