curve

Derfor blev jeg graduate

Der mangler ikke jobmuligheder, når man er datalog fra Aarhus Universitet og slet ikke, når man har speciale i machine learning. Alligevel valgte Jacob Malling-Olesen ikke et ”almindeligt” job.

Han blev i stedet optaget som graduate på STRONGMINDS’ Software Craftsman Program, selv om det betød et nyt læringsforløb. Vi har konfronteret ham med et par af de spørgsmål, der ofte bliver stillet omkring graduateforløb.

Hvorfor valgte du at søge ind som graduate, når du kunne have fået et almindeligt job?

– Jeg var enig i STRONGMINDS’ overbevisning om, at software er et håndværk, og at man skal blive ved med at udfordre sig selv og blive bedre. Derudover var jeg begejstret over muligheden for at få en mentor og udsigten til at arbejde for markedsledende virksomheder samtidigt med, at jeg er en del af et fast team af gode kollegaer.

 

Hvad er det, som du får i graduateforløbet, som du ikke ville få i et almindeligt job?

– Først og fremmest en meget erfaren mentor, som hjælper mig og gør mig bedre. Jeg får også opgaver for virksomheder, som jeg ikke havde fået, hvis ikke jeg havde min mentor til at hjælpe mig med at sikre den høje kvalitet. Jeg får mulighed for at prøve ting af, og jeg har mulighed for at komme på kurser og konferencer i en grad, som jeg ikke kan genkende fra andre virksomheder, fordi det her er en del af mit program.

 

Læs også, hvad Aarhus Universitet har skrevet om Jacobs studie- og karrierevalg.

Opdateret oktober 2019: Jacob er nu ikke længere Graduate, men Resident.

Kunne det være noget for dig at blive graduate?

Læs mere om, hvordan du giver din karriere de bedste betingelser med vores Software Craftsman Program.

Send os din ansøgning eller hør mere

Morten Hoffmann

CEO

T: (+45) 3095 6416