search

Mobile

Vi har erfaring med alle aspekter af app-udvikling - også med forløb, der indeholder løbende opdateringer og videreudvikling til en stor mængde brugere fordelt på forskellige tidszoner og platforme. Vi kan udvikle appen og kan præsentere dine data på alle enheder. Vi kan tilpasse dine backend-løsninger til mobilkommunikation – effektivt, sikkert og så det virker hver gang. Og vi bruger vores ekspertise til at sikre, at du får den rigtige løsning i den rigtige kvalitet. Har du ikke interne ressourcer eller erfaring til at lede agile mobilprojekter, kan vi også tilbyde dig en Scrum Master, som hjælper dine team med at levere optimale resultater.

Cross-platform-løsninger giver dig mange fordele

Skal din app kommunikere med fx backend-services eller andre enheder, kan en cross-platform-løsning hjælpe dig godt på vej til en hurtigere eller billigere løsning på alle dine platforme. Du får fordelene af en fælles kodebase, som udvikles ét sted, du får et ensartet udtryk på alle platforme og mindre vedligeholdelse og test. 

Traditionel app-udvikling kan kræve op til flere specialiserede udviklere på hver deres platform. Men med vores løsning minimerer du dette behov, fordi størstedelen af koden kan genbruges. Og skulle din app have krav til særlige funktioner på forskellige enheder, kan vi naturligvis også håndtere det. Under alle omstændigheder kommer du hurtigt fra land og kan have dit produkt klar på alle platforme på samme tid.

Vi skriver app’en i et sprog, dine udviklere forstår

Vi tager udgangspunkt i din situation og ressourcerne i din organisation. Det er vigtigt at vælge den rigtige arkitektur og benytte metoder, programmeringssprog og værktøjer, der er optimale til opgaven og til din organisation. Strongminds' erfarne udviklere er begejstrede for nye sprog og teknikker, men det vil ofte være vigtigt, at vælge sprog og værktøjer, som mange kender, så det er let at dele, overdrage og samarbejde med dine egne udviklere om koden og løsningens arkitektur og design. Vi er meget opmærksomme på, at du får en app, som giver dig værdi i hele den planlagte livscyklus, om som ikke binder dig til løbende investeringer i konsulenttimer.

Du bevarer overblikket med agil udvikling

Vi har solid erfaring med agil udvikling og ledelse, og derfor kan vi sikre hurtige udviklingsforløb, hvor du hele tiden har en kørende prototype. Vi kombinerer fordelene med agile udviklingsprocesser med praktiske håndværksmæssige betragtninger, så dine sprints og iterationer foregår i det rigtige tempo for organisationen og i den rigtige retning for forretningen og produktet.

Vi har erfaring med store mobiludviklingsprojekter hos kunder, der kræver meget koordinering mellem UI, UX, content, backend, kvalitetssikring og eksterne teams. Vores erfarne Scrum Master kan give dig overblik, erfaring og ro, så dine medarbejdere trives og yder deres bedste i komplekse agile udviklingsprojekter.

Læs fx historien om vores kollega Mads Bach-Sørensen, der er Scrum Master på en app med flere millioner brugere.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.