search

Integration til IoT

Dine enheder bliver stadig smartere. Små, billige men avancerede MCU’er giver dig trådløs adgang til skyen, og smartphones understøtter avanceret touch-baseret brugerinteraktion direkte på enheden.

Det giver dig også store udfordringer. Men dem kan vi hjælpe dig med.

  • Forbrugere forventer intuitives smartphone-oplevelser selv på de mindste enheder. Vi hjælper dig med at udvikle specialdesignede brugergrænseflader til MCU’er med TouchGFX-teknologien, som er et særligt framework til små hardwareplatforme. Læs mere om TouchGFX.

  • Vi hjælper dig med cross-platform-udfordringen, når du skal udvikle dine IoT-løsninger. Kontakt os gerne for mere information.

  • Vi er eksperter i sikkerhed og integrationer via AWS og Azure, så vi kan hjælpe dig med at udvikle komponenter, som giver sikker og effektiv kommunikation mellem enheder, skyen og de relevante modtagerservices. Kontakt os gerne for mere information.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.