search

Cloud

Ønsker du at flytte din IT-platform ud i skyen, kan du spare omkostninger - ikke kun på driften, men også til oplæring og udvikling af standard-websnitflader.

  • Med erfaringer fra store kunder hjælper vi dig med at anvende de byggeklodser som er tilgængelige i fx Azure og AWS til at opdatere eller helt genskrive jeres services i .NET med C#. På den måde sparer du både omkostningerne til intern drift såvel som til intern oplæring. Vi har samlet nogle af vores erfaringer i denne guide til dig, der overvejer AWS.
  • Hvis du har brug for at udstille dele af dine IT-services enten internt eller over for samarbejdspartnere hjælper vi med tilblivelsen af en standard og sikker websnitflade (fx REST). Sådan sikrer du, at I selv og jeres samarbejdspartnere let kan integrere jeres nuværende services med løsningen i skyen.
  • Har du brug for at kommercialisere jeres produkt som PaaS eller SaaS, kan byrden med at etablere en udviklingspipeline være tung. Et loginsystem, integration mod en betalingsservice, versionering af produktet gennem dets levetid – ønskelisten kan være krævende. Vi tager noget af byrden fra dine skuldre og udvikler dele af eller hele din løsningsstak med værktøjer, du kan bruge - også i fremtiden.

Pointerne omkring tunge udflytningsomkostninger, håndtering med standardiserede websnitflader og produktovervejelser baseret på en skyløsning gør STRONGMINDS til et sikkert valg som din samarbejdspartner.

Læs også vores artikler

 

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.