search

Ydelser

Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Cloud
Har du behov for fleksibilitet og skalerbarhed i din IT-platform? Få implementeret dine forretningsmodeller i skyen.

Mobile
Vi har erfaring med alle aspekter af app-udvikling - også med forløb, der indeholder løbende opdateringer og videreudvikling til en stor mængde brugere fordelt på forskellige tidszoner og platforme. 

Integration til IoT
Med det stadigt stigende antal services og enheder koblet sammen i din løsning, har du også fået brug for måder at kommunikere og lime dine komponenter sammen. Lad os hjælpe med at integrere din løsning.

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

Strongminds After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.