search

Ydelser

Vi har solid erfaring med cloududvikling, integration af forretningssystemer og meget andet. 

Cloud
Har du behov for fleksibilitet og skalerbarhed i din IT-platform? Vi hjælper dig med at få  implementeret dine forretningsmodeller i skyen.

Mobile
Vi har erfaring med alle aspekter af app-udvikling - også med forløb, der indeholder løbende opdateringer og videreudvikling til en stor mængde brugere fordelt på forskellige tidszoner og platforme. 

Integration til IoT
Med det stadigt stigende antal services og enheder koblet sammen i din løsning, har du også fået brug for måder at kommunikere og lime dine komponenter sammen. Lad os hjælpe med at integrere din løsning.

Software Craftsman-Programmet
Vores Software Craftsman-program hjælper jeres virksomhed med at tiltrække softwareudviklere, der behersker vigtige kompetencer og teknologier gennem et mentor-drevet samarbejde, som sikrer jer kvalitet, fremdrift og resultater. 

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.