search

Kurser

Strongminds arrangerer løbende kurser, workshops og konferencer, da vi ønsker at sætte et positivt præg på vores branche og hjælpe os selv og hinanden til at blive endnu bedre, alt sammen fordi vi brænder for, at softwareudviklingen sker på en professionel og ordentlig måde.

Vi tilbyder også skræddersyede softwareudviklingskurser for netop din virksomhed. Kurserne er særligt målrettet softwareudviklere, der ønsker at forbedre de håndværksmæssige færdigheder, som er nødvendige for at opnå succes i hverdagen.

S 05

Vi afholder også kurser og workshops med emner af mere generel karakter, og vi kan f.eks. tilbyde kursusforløb inden for områder som:

  • effektiv programmering med TDD f.eks. i C#, C++ eller C
  • agil softwareudvikling med Scrum
  • godt softwarehåndværk i praksis
  • softwarearkitektur
  • domænedrevet design
  • optimering af udviklingsteams.

Kurserne består af både foredrag og praktiske øvelser, og alle undervisere, der kommer fra både ind- og udland, har en mangeårig og bred erfaring fra softwarebranchen.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.