search

Tilgangsvinkel

Softwareudvikling har potentialet til at ændre enhver virksomhed.

Der kræves både uddannelses- og erfaringsmæssige færdigheder til at underbygge en sådan påstand, og dem har vi. Alle vores medarbejdere og konsulenter besidder en høj faglighed inden for flere områder, ligesom de har en videregående uddannelse som enten datalog eller ingeniør bag sig. Dertil kommer en årelang erfaring fra softwareudviklingsbranchen og en motivation til konstant at dygtiggøre sig inden for sit håndværk. 

Som kunde hos STRONGMINDS kan du trække på vores erfaring med f.eks. de nyeste teknologier, frameworks, anerkendte udviklingsprincipper, Scrum, S.O.L.I.D., design patterns, automatiserede tests og continuous integration / deployment, ligesom du kan stole på, at vi gør flere af de gode ting og dropper de ting, der ikke tilfører værdi for dig. Vores mange år i branchen betyder nemlig, at vi har opnået de færdigheder og den forståelse, der skal til, for at udvikle kompleks software med gentagelig succes.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.