search

Softwarehåndværk

Vi arbejder ud fra et mindset, hvor godt softwarehåndværk er omdrejningspunktet for alt, vi foretager os.

Vores mangeårige erfaring fra softwareudviklingsbranchen gør, at vi ved, hvor vigtigt det er for din virksomhed, at vi får skabt software, der kan mere end blot fungere, men som også tilfører værdi til din forretning. Vi vil gerne være din strategiske softwareudviklingspartner, så vi sammen kan bane it-vejen for udvikling og vækst i din virksomhed.  

For os betyder godt softwarehåndværk, at vi, ud over at have de grundlæggende softwareteknologier og -værktøjer på plads, anvender to værdisæt som pejlemærke for vores arbejde: Manifesto for Software Craftsmanship og Manifest for agil softwareudvikling, der begge bidrager til at højne kvaliteten af de håndværksmæssige aspekter ved at producere software (vi har faktisk medvirket til oversættelsen af den danske udgave).

Vi omsætter dagligt disse værdisæt til et mindset for hele virksomheden, som vi bruger til at skabe velfungerende softwareløsninger til vores kunder.

Hos STRONGMINDS kalder vi det for solidt softwarehåndværk!

Få software-talenter med erfaring gennem vores Software Craftsman-program

Få tilført vigtige softwarekompetencer i et 3-parts-samarbejde, der giver jer lav omkostning og risiko. Vores mentorer deler best practises, og I får adgang til en voksende pulje af professionelle software craftsmen.

Læs mere om Software Craftsman-programmet

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.