search

Få softwaretalenter med erfaring

Man kan da ikke få talenter med erfaring. Jo, det kan man faktisk med Software Craftsman-programmet.

Jeres mange fordele

  • I får adgang til håndplukkede talenter og de eksperter, der er mentorer for dem
  • I får ny viden kombineret med best practices og kvalitetsfokus
  • I får høj værdi med lav omkostning og risiko
  • I tager et medansvar for godt software - også i fremtiden
Klik på knapperne herunder for at se processen, når I som virksomhed deltager i programmet.

Vores mentorer identificerer sammen med jer de kompetencer, som jeres organisation efterspørger. Vi gennemgår særlige krav til kvalifikationer, scope, mentorstøtte, resultatmåling, Software Craftsman-niveauer og hvordan I ønsker at bidrage i mentor-processen.

Vi udarbejder en Software Craftsman-pakke, der fastlægger ressourcer, varighed, mentoropgaver, rollefordelinger og omkostninger sammen med succeskriterier og opgaveevaluering. Pakken afvikles med en eller flere 3-12 måneders opgaver, der afsluttes med en evaluering fra jeres interne ansvarlige og vores mentor.

Den første periode er en mentor-ledet opstart. Mentoren vil deltage aktivt i opgaven med hands-on kodning og on-site tilstedeværelse. Efter opstart kan pakken tilpasses eller eventuelt annulleres.

Opgaven slutter med en evaluering, der laves af jeres udpegede interne ansvarlige og vores mentor. Herefter kan vi drøfte, om vi skal fortsætte samarbejdet.

"Software Craftsman-programmet giver os en enkel, tryg og fleksibel vej til at udforske og udnytte nye teknologier og skills. Dertil finder vi tilgangen til at skabe dygtige udviklere utroligt sympatisk, hvilket vi gerne vil være en del af.”

Martin Wickings,
Senior Business Developer, SE

I får screenet og motiveret talent

Vores kandidater er typisk nyuddannede dataloger eller softwareingeniører, som alle har bestået optagelsesforløbet på Software Craftsman-programmet, der varetages af et panel af etablerede Software Craftsmen. De deltager i et professionelt læringsforløb med en serie af konkrete udviklingsopgaver i én eller flere virksomheder.

Gennemfører de programmet, optages de i kredsen af etablerede Software Craftsmen, men kun når de har bestået alle deres tildelte udviklingsopgaver og deres afsluttende Software Craftsmanship-opgave.

Mentorer sikrer kvaliteten

I får ikke alene adgang til disse talenter, men vi imødegår også den omkostning og risiko, der ellers er forbundet med onboarding af nyt talent. Det sker ved, at alle kandidater har en mentor, som sikrer best practices og kvalitet.

Interesseret i at høre mere?

Du er velkommen til at skrive til os på info@strongminds.dk eller til at ringe til os på 70 26 64 00, så vi kan finde en løsning, der skaber værdi for jeres virksomhed.

Hvorfor fokuserer vi på Software Craftsmanship?

I STRONGMINDS bruger vi professionel læring til at højne kvaliteten af de håndværksmæssige aspekter af at udvikle bæredygtig software til gavn for vores kunders forretning. Vi kalder det solidt softwarehåndværk!

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.