search

Tankerne bag

STRONGMINDS er en uafhængig softwareudviklings- og teknologivirksomhed, der ønsker at gøre en forskel for vores kunder og bidrage til vækst. Det gør vi bl.a. ved at følge nedenstående pejlemærker i vores dagligdag:

Mission

 • Vi leverer konsulent- og udviklingsydelser samt projekter af topkvalitet.
 • Vi kan spille en lang række roller i kundernes projekter, fx som udviklere, projektledere, arkitekter eller forandringsfacilitatorer.
 • Vi bliver identificeret med virksomhedens overordnede vision. Altså vi gør det, vi siger, vi gør.
 • Vi agerer fyrtårn for softwareudviklingsbranchen i Region Midtjylland.
 • Vi fungerer som samarbejdspartner for virksomheder, der understøtter den overordnede vision.

Vision

 • Vi flytter grænserne for og udbreder kendskabet til solidt softwarehåndværk.
 • Vi sikrer, at kunderne – gennem velkonstrueret software – også udvikler deres forretning.
 • Vi er blandt de tre mest velrenommerede udviklingshuse, og vi har ry for at kunne forbedre kundernes forretning betragteligt.

Værdier

 • Kvalitet: Vi sætter en ære i at lave solidt og bæredygtigt software. Vi har en kæmpe faglig stolthed, og vi er altid opdaterede inden for vores områder og interesserede i nye trends og muligheder. Vi oplærer talenter, fordi vi vil påvirke faget positivt.

 • Troværdighed: Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som behandler alle mennesker med respekt. Vi er ærlige, troværdige, og man kan regne med os. Vi holder vores aftaler og lover kun det, vi mener, vi kan holde. Vi er uafhængige og vores kunder kan regne med, at vi anbefaler de bedste løsninger til deres behov. 

 • Samarbejde: Vi er et team med stort T – både internt, og når vi er en del af vores kunders teams. Vi samarbejder, kommunikerer og videndeler. Vi elsker det, vi laver, og vores entusiasme smitter af på vores kollegaer og kunder. Vi har en flad struktur med stor indflydelse på egne opgaver og kort fra tanke til handling.

 

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.