search

Bestyrelse

FDS

Finn Støy

Bestyrelsesformand

linkedinLogo

Læs mere om Finn Støy

Finn er tidligere direktør for IT-Forum i Aarhus og er kendt i vide kredse for sin professionalisme og store viden om IT. Finn har endvidere en baggrund med 20 års erfaring i IBM, hvor han gik fra sales trainee til afdelingsdirektør.

JLK

Jørgen Lindskov Knudsen

Bestyrelsesmedlem

linkedinLogo

Læs mere om Jørgen Lindskov Knudsen

Jørgen Lindskov Knudsen har i mange år arbejdet med virksomhedsledelse og er medstifter af it-virksomheden Mjølner Informatics A/S. Jørgen var CEO samme sted gennem 25 år, er uddannet datalog fra Aarhus Universitet og er tilknyttet som Associate Professor samme sted.

FLN

Freddy Lykke

Bestyrelsesmedlem

linkedinLogo

Læs mere om Freddy Lykke

Freddy er bl.a. tidligere direktør for virksomhederne CSC Scandihealth og Cetrea A/S og er uddannet IT ingeniør fra DTU og har en HD i Organisation og Personale fra CBS. Freddy er også næstformand i IT-brancheforeningen (IT-branchen).

MHS

Morten Hoffmann Sørensen

Bestyrelsesmedlem

linkedinLogo

Læs mere om Morten Hoffmann Sørensen

Morten har det overordnede ansvar for den teknologiske linje i STRONGMINDS. Han er uddannet datalog fra Aarhus Universitet i 1996, er gift, far til to og bor i Silkeborg.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.