search

Om os

STRONGMINDS er en softwareudviklingsvirksomhed, der betjener store og små erhvervskunder i Danmark.

Vores mål er at levere solidt softwarehåndværk i alle de projekter, vi arbejder på. Det er afgørende for os, at kvaliteten af vores arbejde er i orden, og at du som kunde kan stole på, at den software, du leverer, er gennemarbejdet og velfungerende. Vi vægter derfor erfaring meget højt, og vores konsulenter har alle en stor faglig ballast og mange års ansættelser med i bagagen, så vi ved, vi kan levere en kvalitet, vi kan stå inde for.

Læs mere om, hvem teamet bag STRONGMINDS er, og om vores pejlemærker, mål og værdier.

Og lige nu søger vi nye kollegaer til spændende jobs. 

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.