search

Vi sponsorerer IT-Camp for piger

Skrevet af Helle Raskgaard d. 29-08-2018 11:05:12

It CampTre dage med teknologi, design og innovation - og endda med gratis kost og logi. Det får man på Aarhus Universitet, der i efterårsferien afholder IT-Camp for piger, der går i gymnasiet eller holder et sabbatår.
 
- Vi har valgt at sponsorere IT-Camp for piger, fordi vi gerne vil styrke det gode softwarehåndværk - også i fremtiden. Som branche mangler vi dygtige softwareudviklere, så vi håber at kunne være med til at skabe en interesse hos piger, der traditionelt ville vælge andre brancher, siger CEO, Lars Høgsted.
 
Kender du en pige, der kunne være interesseret i at høre, hvad IT-uddannelserne, Datalogi og IT ved Aarhus Universitet kan byde på, så kan hun læse mere på IT-Camps hjemmeside. OBS: Ansøgningsfristen er 7/9. 

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.