search

Workshop hos TC Group

Tags:  Workshop Architecture

S 03

Arkitektur workshop som kickoff

TC stod overfor at skulle genopfinde en arkitektur for deres software til forskellige varianter af guitar fodpedaler. Jens Alsig, softwaregruppens koordinator, udtrykte det klare ønske, at TC ville have mere tid til at udvikle flere og bedre produkter. TC tog derfor kontakt til Strongminds for at få sparring og hjælp til facilitering i forbindelse med opstarten af forbedringstiltagene.

Det var vigtigt for TC, at vejen frem sikrede ejerskab over de processer, tools, osv. der blev udviklet. Der blev derfor aftalt en kickoff workshop med fokus på at få etableret grundlaget for en backlog af arkitekturopgaver, som TC selv kunne arbejde videre med.

"STRONGMINDS var yderst velforberedt til workshoppen, hvor vi frembragte en draft version af den kommende arkitektur. Denne workshop har skabt en ny måde at tænke på i softwaregruppen hvor arkitektur, design og genbrugelighed er blevet en del af det daglige arbejde." --Jens Alsig, Engineer, Software

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.