search

Spil hos LEGO

Tags:  Integration Backend

S 06

Massively Multiplayer Online Game hos LEGO 

Håndtering af millioner af samtidige online brugere i en gaming context.

LEGO Universe er et online spil bygget over MMOG modellen som f.eks. World of Warcraft også bruger.

En MMOG model stiller store krav til håndtering af de datamængder, der skal håndteres når en meget stor mængde brugere interagerer med hinanden i realtid.

På LEGO Universe medvirkede vi til at udvikle backend systemet som bl.a. håndterer brugerkonti, spilregler, moderering af chat, overvågning af ukorrekt adfærd, in-app purchases, levering af diverse indhold til spillet, web oplevelser i tilknytning til spillet ... og meget andet.  Alt sammen i sikrede omgivelser, som børn forstår at bruge.

Selve spillet blev udviklet dels i danmark og dels i USA og hostet i 3 datacentre i hhv. USA, Europa og Asien.

LEGO har sidenhen bragt deres erfaringer fra Universe videre i mange andre sammenhænge og LEGO er til stadighed en vigtig kunde for os.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.