search

F# hos eBay

Tags:  Integration

S 01

Forretningsnær backend udvikling med F#

eBay er en verdensførende aktør inden for sit felt. eBay ejer og driver en lang række online sites inden for samme segment – online handel og annoncering. Som eksempel kan nævnes BilBasen, BilInfo, dba.dk, ebay.***, mobile.de, Marktplaats.nl, Craigslist, BrainTree og mange andre.

I Danmark møder forretningsenhederne hinanden i de bagvedliggende systemer – noget drives i Danmark, noget i udlandet.

I forbindelse med den danske forretnings migrering fra et lokalt drevet og essentielt backend-system, til en tværgående løsning drevet i skyen, har Strongminds medvirket til en korrekt og sikker integration mellem denne og de eksisterende bagvedliggende systemer.

En del af løsningen blev udviklet som en RESTful micro-service programmeret i F#, som bl.a. tilbyder en programmeringsmodel uden sideeffekter, kort udviklingstid, en kompakt kodebase og en intelligent datatransformationsmotor.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.