search

Cases

Solidt softwarehåndværk leveret af professionelle softwareudviklere – det er vores mål at skabe løsninger, der hjælper jer med at skabe vækst i jeres forretning og gøre den endnu bedre.

Sådan gør vi

Det gør vi bl.a. ved at kombinere de rette kompetencer med de rette værktøjer. Vi sammensætter stærke teams bestående af erfarne professionelle konsulenter, der alle har arbejdet med softwareudvikling i en lang række softwarevirksomheder gennem deres karrierer, og som også uden for arbejde brænder for godt softwarehåndværk. I får adgang til de nyeste tendenser, værktøjer og best practices inden for softwareudviklingsbranchen, da vi gør en dyd ud af at holde os opdateret inden for vores felt.

Her har vi gjort det

Vi henvender os til et bredt spektrum af virksomheder inden for både erhvervslivet og industrien, hvor vi løser projekter af kortere eller længere varighed. Nogle opgaver løser vi måske bedst hos dig, andre hjemme, og så har vi valgt at dele vores viden gennem kurser, workshops og konferencer.

Vi kan desværre ikke dele alle projekter, fordi vi ofte er omfattet af en NDA, men i menuen kan du se nogle af de projekter, vi har lavet hos bl.a. LEGO, Terma, Grundfos, eBay, etc. 

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.