curve

AWS cloud hos LEGO

LEGO havde behov for konsulenter med omfattende viden og erfaring

Ønskede høj sikkerhed og skalerbarhed

LEGO har gennem en årrække været førende på den digitale udviklingsfront. Deres websites rammes af millioner af brugere og det er af stor vigtighed at kommunikationen mellem backend og webserverne forløber gnidningsfrit. Man arbejder både med lokalt installerede systemer og systemer hostet i en virtuel privat sky. Alt skruet sammen i en serviceorienteret arkitektur med krav om høj sikkerhed og skalerbarhed.

Hvad gjorde vi?

STRONGMINDS har hjulpet LEGO med viden om AWS cloud udvikling på flere projekter af strategisk betydning. Udviklingen i skyen har krævet viden om en række forskellige teknologier, sprog og platforme, fx REST, Node og .NET. Data kombineres via en række forskellige backend systemer og kan fx udstilles for andre interessenter via AWS infrastruktur funktionalitet, hvilket sparer udrulning til dedikerede servere. Al inter-service kommunikation er naturligvis krypteret.

LEGO havde behov for STRONGMINDS’ konsulenter med omfattende viden og erfaring – dette kombineret med evne og vilje til at få opgaverne i hus til aftalt tid og i aftalt kvalitet.

Med valget af STRONGMINDS har LEGO fundet en samarbejdspartner, som leverer den ønskede specialistviden nu og fremadrettet.

Skal vi hjælpe dig med en AWS-løsning?

Vil du vide mere om Cloud-løsninger?

Christian Klintemark

Software Craftsman

T: (+45) 3082 6430