curve

Forretningsnær backendudvikling med F# hos eBay

Backend-udvikling i F#

eBay er en verdensførende aktør inden for sit felt. eBay ejer og driver en lang række online sites inden for samme segment – online handel og annoncering.

Som eksempel kan nævnes ebay.comBilbasen, BilInfo, dba.dk, mobile.de, Marktplaats.nl, Craigslist, BrainTree og mange andre.

I Danmark møder forretningsenhederne hinanden i de bagvedliggende systemer – noget drives i Danmark, noget i udlandet.

I forbindelse med den danske forretnings migrering fra et lokalt drevet og essentielt backend-system, til en tværgående løsning drevet i skyen, har vi i STRONGMINDS medvirket til en korrekt og sikker integration mellem denne og de eksisterende bagvedliggende systemer.

En del af løsningen blev udviklet som en RESTful micro-service programmeret i F#, som bl.a. tilbyder en programmeringsmodel uden sideeffekter, kort udviklingstid, en kompakt kodebase og en intelligent datatransformationsmotor.

Har du læst vores artikel om F#?

F# er .NET-platformens bedste sprog (til nogle ting).

Har du udfordringer med asynkrone workflows, kritisk behov for korrekthed eller parallelisering af algoritmer? Så er F# .NET platformens bedste sprog til at løse dine kritiske opgaver hurtigere, med færre fejl og uden uønskede sideeffekter.

LÆS ARTIKEL

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer videre?

Morten Rembøl Jacobsen

Software Craftsman

T: (+45)