search

Cloud

Du har ønsker om at flytte din IT platform i skyen og kan spare omkostninger, ikke kun på driften men også til oplæring og udvikling af standard web snitflader.

  • Med erfaringer fra store kunder hjælper vi dig med at anvende de byggeklodser som er tilgængelige i f.eks. Azure og AWS til at opdatere eller helt genskrive jeres services i .NET med C#. På den måde sparer du både omkostningerne til intern drift såvel som til intern oplæring.
  • Hvis du har brug for at udstille dele af dine IT services enten internt eller overfor samarbejdspartnere hjælper vi med tilblivelsen af en standard og sikker web snitflade (f.eks. REST). Sådan sikrer du at I selv og dine samarbejdspartnere let kan integrere jeres nuværende services med løsningen i skyen.
  • Har du brug for at kommercialisere jeres produkt som PaaS eller SaaS, kan byrden med at etablere en udviklingspipeline være tung. Et login system, integration mod en betalingsservice, versionering af produktet gennem dets levetid – ønskelisten kan være krævende. Vi tager noget af byrden fra dine skuldre og udvikler dele af eller hele din løsningsstak med værktøjer du kan bruge, også i fremtiden.

Pointerne omkring tunge udflytningsomkostninger, håndtering med standardiserede web snitflader og produktovervejelser baseret på en sky løsning gør Strongminds til et fornuftigt valg som din samarbejdspartner.

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

Strongminds After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.